Aldrig mera rakhyvel

Något som slår mig så här på sommaren är hur fruiktansvärt tidskrävande och jobbigt det är att hålla efter alla envisa hårstrån som växer i ljusets hastighet. Det är benen, under armarna, "bikinilinjen" och då har jag bara nämnt "the basics". Man rakar allt i duschen ena dagen och nästa dag har man sylvassa knivar över halva kroppen, det är verkligen frustrerande.

Jag har testat det mesta: vax, epilator, krämer, till och med trådning men om om det inte gör superont så är det inte effektfullt. Jag hatar smärta och vill inte utsätt amig för det gång på gång på gång. För även om manrycker ut sina hårstrån med roten så kommer de ju tillbaka efter några veckor. Suck!

Permanent hårborttagning

Jag har läst en del om permanent hårborttagning och blir allt mer sugen på att göra slag i saken. Visst, det är lite omständigt eftersom man måste upprepa behandlingen några gånger, och visst det kostar en del. Men man blir ju faktiskt av med håren för gott! Inga mer uttråkade kvartar extra i duschen och ingen mer smärta. Det blir verkligen ett lyft för sommarvardagarna att slippa bekymra sig över ovälkommen hårväxt.

Det verkar som att metoderna för permanent hårborttagning finslipas för varje år som går, de blir mindre och mindre smärtsamma samtidigt som de blir mer och mer effektiva. Alla jag pratat med som testat är supernöjda. Jag tror att permanent hårborttagning blir vinterns investering inför nästa sommar!

6 Jul 2016