Sommarskoj med barnen

Nu när sommarlovet är här, så är det ju inte fel att hitta på en massa sommarskoj med barnen. Det är inte ett måste att lägga tusentals kronor på att åka iväg. Det finns mycket roligt att göra hemma. Kolla om ni har en vattenlekplats från Vortex Cado nära är det är superkul för barn i alla åldrar. Om inte, satsa på kul vattenlekar hemma. 

Sedan finns det säkert kul sevärdheter nära där ni bor, som ni kan åka och titta på. Varför inte packa en picknick och ta med.

Andra kul aktiviteter

Andra kul saker att göra med dina barn denna sommar, det kan vara att åka till en 4H gård och möta söta djur. Eller fråga vänner eller släkt om ni kan vara djurvakt ett par dagar. Att vara ute när det är fint väder är så klart ett måste. Ni kan var i trädgården om ni har en sådan, annars bege er till en fin stadspark. 

Om ni har en bondgård nära, åk och besök dem, men fråga först, eller åk till sådana som redan har arrangerade besök.

Testa att bli sakletare tillsammans, som Pippi Långstrump, eller styr upp en skattjakt.

Aktiviteter inomhus

Om det är sämre väder så kan ni hitta på saker inomhus. Ni kan baka tillsammans eller sätta er och måla. Eller varför inte ta en tur till biblioteket och låna massa böcker! Eller spela kort eller sällskapsspel tillsammans. 

22 Jun 2021