Behöver du en ny säng?

En säng från Wegot.se ger dig en säng med bra kvalitet och de finns i flera prisklasser. Du kan välja mellan olika hårdheter beroende på hur du vill sova. En lite hårdare säng passar dig som sover på mage, medan du som sover på rygg ska satsa på en lite mjukare. Du hittar även olika varianter av kontinentalsäng hos WeGot. En kontinentalsäng är lite lyxigare och ger dig känslan av att vakna upp på ett hotell. Alla sängar hos WeGot har 10 års garanti och om du väljer fel fasthet så kan du inom 30 dagar byta ut mellanmadrassen.

Inredning och möbler på nätet

WeGot erbjuder även inredningsartiklar samt andra typer av möbler:

  • Soffor
  • Sidobord
  • Matbord & Matstolar
  • Utemöbler

Besök WeGot online, och kika genom deras stora utbud. Beställ och få hem dina möbler inom 1-4 dagar. Eller så besöker du dem i deras fysiska butik som ligger i Malmö, Skåne.

Förhöj sängens uteseende med en sänggavel?

skönahem.com kan du läsa tips om hur man på bästa sätt väljer ut en sänggavel till sin säng. En sänggavel kan förhöja utseendet på din säng samt även göra den bekvämare. I dag finns det många sänggavlar att välja på. Ibland ingår det en med den säng du köper och ibland kan du köpa till en egen. De finns i flera varianter, former och material och de kan vara mjuka eller hårda. Om du gillar att läsa, så är en mjuk stoppad sänggavel bra, då du kan luta dig mot den när du halvsitter upp med en bok. Söker du en maskulin stil så är en sänggavel i läder att rekommendera, medan en gavel i trä ger ditt sovrum ett sofistikerat utseende. Läs mer om de olika typer av sänggavlar som finns på Sköna hems hemsida.

16 Dec 2015