Dags att köpa ny familjebil

Alltså, det här med att köpa ny bil... vilken huvudvärk! Det är så många val som ska göras och så många saker att ta hänsyn till, man blir alldeles snurrig till slut. När man ska köpa en bil som hela familjen ska få plats i - dvs barnvagnar, packning inför bilsemester, bilstolar som kan vändas både framåt och bakåt - så vill man välja en bil med gott om utrymme både i sätena och latsutrymmet. Det är en sak.

Sedan vill man givetvis välja en trygg bil, en som känns stabil och som tål lite behandling. Samtidigt får den inte ruinera en... Så hur tänker man? Volvo? VW? Audi?

Kanske en Skoda Octavia?

Jag har faktiskt, efter väldigt mycket letande på den svenska bilmarknaden, fått upp ögonen för Skoda Octavia. Den uppfyller alla krav på utrymme och säkerhet samtidigt som den är billigare än de riktigt flotta märkena nämnda ovan. Skodan är dessutom riktigt snygg! Har du några erfarenheter av den?

I Ystad finns en Skoda återförsäljare som säljer både nya och begagnade Skoda, bilhandlaren heter Michelsens Bil och har gedigen erfarenhet då den funnits ända sedan 1933! På Michelsens Bil i Ystad vet man vad man sysslar med och främsta fokus är nöjda kunder så bilar såväl som garantier är av hög kvalitet. Det finns fler Skoda återförsäljare i Sverige, men ingen som Michelsens Bil. Besök gärna deras hemsida för att se om vi delar samma uppfattning, michelsensbil.se. 

För vår del luta det åt en Skoda Octavia. Vi kankse ändrar åsikt innan det är dags att slå till, men för närvarande ligger den absolut bäst till.

 

 

9 May 2016