Göra sig redo att fira jul

Nu är det inte många dagar kvar tills det är julafton! Mycket är redan klart här hemma, samt att jag var i går och gjorde en fransförlängning Stockholm, för att vara extra fin inför jul. Har köpt nya fina kläder till oss alla med. Det finns ju så fina kläder för barnen som de kan ha vid jul! En vacker röd klänning har jag skaffat till mig själv med. Idag, lördag så ska vi ägna oss åt att pynta huset tillsammans. Klä granen och ställa fram tomtar med mera. Sedan, dagen före julafton, den 23e, så ska jag göra en hel del av julmaten. Det är en tradition att ha det som en uppesittarkväll, med att göra mat, mysa, smaka lite av maten och så.

Ser fram emot en fröjdefull jul

Ser fram emot denna julen. Vi ska fira den hemma och flera av våra släktingar ska komma till oss detta år. Tidigare är det mest vi som har åkt runt till alla olika familjemedlemmar. Mest känts som man åkt bil då. Men detta år sa vi att nu får alla, som vill, komma till oss då. Så det ska bli mysigt faktiskt. Det blir ju att göra lite mer julmat än annars, men det är det värt. 

Sedan så kommer nyår med, men där ska vi bort faktiskt, på en middag med vänner som även de har barn. Så det blir ett lugnt och sansat nyår på familjevis. 

21 Nov 2019